Det går för snabbt….

Hej!
Ja hej vad det går snabbt fram! Jag känner lite att jag inte riktigt hänger med! Har inte handlat alla julklappar än och jag har en älskling här hemma som fyller 50!! Wow alltså jag tänker bara tillbaka på när vi träffades. ❤️
Men ok tillbaka till verkligheten, tiden rinner iväg. Jag älskar att ha att göra men samtidigt så behöver även jag tanka energi! 
(null)
Har satt upp 2 stakar och nån tomte. Men jag får göra lite varje dag! Onsdag ska jag fixa naglarna och kanske hinner med nån julklapp! Ska i alla fall köpa mig byxor och nån snygg överdel då mannen och jag ska till kosta från lördag till söndag. 
Sen ska vi väl passa på att ha vår date på onsdag men ev kvällsmat i stan! Men visst sen måste vi hem och spela yatzy och poker 😂🙈alltså det har blivit en grej nu! Det roliga är att jag vinner oftast hela tiden! Mannen är väl sådär road 😝
Jobbar mycket nu i mitt lilla ängla hus! Och det är så roligt! Så tacksam för att människor vill komma till mig! 🙏🏻✨
Jag har börjat med lite healing och det känns bra! Tar det stilla fram och skänker mest ljus och kärlek! Men det har övergått till lite mer djupare! Allt känns så bra och jag får ett sådant stöd av mitt team. 
Känner att jag faktiskt hjälper till med att hela. 
Än så länge funkar det att jobba 100% och ha Linda och Änglarna vid sidan om! Men tanken är så småningom att bli större och kunna hjälpa andra människor mer. 
Nu ska jag hoppa isäng och sova för imorgon är det jobb, möte och lite planering och sen hockey 🏒 
Kram på dig så ses vi när vi ses 👋🏻 
(null)