Fredag och en fullspäckad helg!!

Ja jag är ju känd för att baka ihop så mycket jag bara kan på mina dagar, veckor osv. Jag gillar det och det får mig att känna mig levande! Visst vilar jag men ja jo dom gångerna är lätt räknade. 
Igår hjälpte jag mamma att städa ur den gamla lgh! Äntligen så är det klart! Skönt att kunna släppa taget om detta. Är så glad att jag kunde hjälpa henne med en ny fin lgh. Visst har vi en del kvar men ska hjälpa till sen. 
Vi har ju ett större projekt som vi måste ta tag i innan löven växer till sig! Vi behöver ta ner vårt stora kastanjeträd! Ja tyvärr! Alltså detta träd har fått svamp och smittar allt annat som är runtomkring. Sorgligt är de då den ger skön skugga. Men vi får bita i det sura äpplet och bara göra de. 
Imorgon ska jag fixa i trädgården då och på kvällen kommer en fin vän hem till mig och ska dricka bubbel och mysa! ✨🥂
Ja jag ska även börja dagen med en andekontakt sittning. 
På söndag ska jag fortsätta hemma och senare så blir det en date med en annan go vän som jag saknar ❤️ mycket träffar men ja man hinner ju aldrig i veckorna. Knappt helgerna heller då det är jobb. Sen är vi lediga på måndag och då är tanken att hjälpa mamma. 
Men först av allt är det jobb idag mellan 9-17:30! 🤭 barnen på jobbet jublar när jag stänger hahha jag suckar… Haha nädå det är helt ok tycker jag! Älskar barnen så det blir lätt att jobba då. 
Ha en bra dag och ta hand om er så ses vi när vi ses 👋🏻 trevlig helg!! 😘
(null)