Semester tankar….

Hej 👋🏻 
Det var länge sedan jag skrev känns det som. 
Började min semester v.27 och jobbade v.29! Har nu semester igen fram till fredag v.32! 
Jag har världens skönaste semester detta året! Jag och mannen (läs mest mannen) håller på med att bygga mitt hus!! Min studio! Det kommer bli så jäkla bra! Slänger in några bilder:
(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nu hamnade bilderna lite huller om buller. Men ja ni ser ju hur jäkla fint det blir! Är så glad och tacksam. 
Ja sen är det lite annat man funderar över. Känner mig gnällig i mellanåt. Men jag behöver få ur mig detta! 
Varför detta jävla hets om att jag är bättre än dig och jag kan det här och jag vet mer och jag är si och så!! Och kropps hetsen fortsätter! Tur att jag går och pratar, för jag vet inte riktigt om jag hade pallar med. 
Jag har börjat acceptera vem jag är och hur jag ser ut! Tänk om alla kunde se sig själva som dom är och bara landa i det! 
Mitt lilla företag Linda & Änglarna går så bra! Jag har kunder över hela Sverige och i utlandet! Så jäkla häftigt! Idag har jag 2 jobb som jag snart ska börja med. En psykometri och en djurkommunikation. Vecka 32 så ska jag köra igång med sittningar igen. Ska även ha ett utvecklingssamtal den 1/8! Det blir intressant och höra om och få läsa era omdömen som är skrivna. 
Tänk!! Jag fick till mig för många år sedan av ett medium att jag, lilla jag skulle va min egen chef! Och jag skulle driva något. Se på mig nu 😀 
(null)
Som många kanske ha märkt i min omgivning så har jag dragit mig ett eller 2 steg tillbaka! Jag har återigen varit blåögd! Fan jag litar på folk och ger allt, vad får man? Jo människor som inte kommer med goda energier. Nej tack jag klarar mig superbra med att bara ha familjen nära och ett fåtal (räknat på en hand) vänner. 
Jag ska försöka att göra hemsida med till Linda & änglarna då jag faktiskt vill avsluta (hör och häpna) Facebook! Det enda jag behöver den sidan till just nu är mitt företag! Det är smidigt med att ha gruppen där men det känns som om det är dags att bryta sig loss från denna sida!! 
Ja ja vi får se när detta sker. 😂🙈
Ja va fan jag och min bästa barndomskompis var ju på alla vi som älskar 90 talet 👌🏻 alltså OMG så bra detta var!!! Jäääääävlar vad vi sjöng mm. I 8 timmar stod vi på samma plats och öste! 
(null)
Boka nästa år fast då tar vi med oss fler av dom vi tycker om! 
Strax blir det lite meditation och sen jobb! Jag tittar kanske in fler ggr och skriver av mig. 
Ha det så bra så ses vi när vi ses 👋🏻