Börja känns som om jag hamnar i ett återfall…

Detta med att hålla vikten stabil! UTAN att banta ( har dock inte gjort ) men ni fattar! 
När man inte mår bra alls och det som tröstar för stunden är choklad! 
Fy fan så jobbigt detta ÄR!! Ni som tror att detta är en lätt match tror så jävla fel!!! 
Jag peppar och peppar andra! Just nu är jag så jävla trött ända in in i själen. Jag behöver andas! För att inte hamna i mitt missbruk igen så får jag nog lära mig att dessa dippar kommer ibland och jag måste bara lära mig hantera dem. 
Jag blir som en mussla! 
Tänker ibland på om det ska vara såhär nu, eller om jag ska göra någonting. Om jag ska göra nått så måste jag bara komma fram till vad det är först! Har ingen motivation. Är negativ! Fan säger jag bara! Jag drar på mig andras känslor och deras humör! Nån slags bubbel Sköld har jag inte energi till att få upp. Däremot så känner jag ett enorm lugn när jag sitter med mina änglar och kort mm. 
Men just nu vill jag bara skrika åt allt och alla att LÅT MIG VA! 
Men de går ju inte heller då jag behöver jobba, träffa folk. 
Jag har för stor arbetsmoral för att sjukskriva mig. Jag tänker mer på andra än på mig själv. 
Det känns som om jag är i en jäkla håla där chokladen flödar och skriker kom och ät mig! 
Ja jag reggar allt i veckorna och idag kunde jag unna mig lite jordnötter men sen satte skiten igång när tankeverksamheten startade. Och jag åt choklad. 
Jag ska inte äta nått sånt!! 
Fan vad glad jag är att jag har min blogg där jag kan skriva av mig skiten!! För detta orkar jag inte prata med andra om. Nä jag vill inte vara nån belastning och inte heller låta nån stackare få ta min trista attityd! Sen finns det sånna äckliga människor som lever på andras olyckliga situation och jag tänker inte hamna i klorna på nån sån! Å nej!
Och deprimerad ? NEJ!! Jag har bara en jävligt trist nedgång och är rädd att hamna där jag var för 1 år sedan! Fet tjock och stor!! 110kg! 
Aldrig aldrig!!! 
Nä nu ska jag hoppa isäng för jag pallar fan inte mer idag.. 
jag har en önskan: 
Jag vill bara ha tillbaka mig själv och motivationen och glädjen över att man faktiskt är så jävla bra som en del säger!!! 
Vi ses när vi ses 👋🏻 
(null)