Ambulans, operation.....

Ja detta var väl inte direkt vad jag väntade mig i söndags. 
Hade inte direkt några känningar under dagen. Jag tog ett glas vitt vin på kvällen och jag hade städat i förrådet och rensat ut de som jag ska sälja på loppis.
Vid 21:30 låg jag i sängen och kände att något var fel. Var uppe och gick ett par vändor men de gjorde så ont. Theo gick med mig och klappade på mig, hämtade filt mm. 
Vi försökte väcka mannen men han var så trött så han fattade inte vad som pågick! 
Till slut efter att Theo tjatat på mig om att ringa 112 så gjorde jag de! Mannen vaknade och var helt frågande! De förstår jag då han sov så hårt. Ambulans kom vid 00:30 ca! 
Inget morfin hjälpte mig att få bort smärtan. Åkte hela vägen in till Växjö med en sån smärta som jag aldrig har upplevt. 
Jag kunde knappt andas. Väl där inne blev jag lämnad av ambulansmännen. Sköterskor kom och jag blev undersökt! Fick träffa en läkare som sa nästan med en gång att du måste opereras, dem fattade att de var min gallblåsa! 
Jag fick scannas när jag kom in och där konstaterade dem att jag hade Stenar i blåsa. Och att det skulle behövas ett ultraljud oxå! Men dem sa att jag skulle stanna kvar och få ultraljudet dagen efter! 
Efter allt så konstaterade dem att jag hade en inflammerad gallblåsa med stenar i! Denna skulle bort. 
Jag fick en tid igår tisdag på eftermiddagen för op! Såååååå nervös jag var! Otäckt med att ha den där jäkla masken över mun/näsa. 
Skulle få in luft i lungorna och samtidigt som han säger att Linda nu sprutar hon in sömnmedlet så känner jag hur mina ben försvinner och sen försvann jag. Vaknar av att jag var klar!!! 👍🏻🙏🏻
(null)

(null)
4 st titthål var gjorda. Ont? Hrm jo de var bara förnamnet.. Men men allt hade gått bra, vart en liten komplikation som gjorde att op tog 3 1/2 timme istället för 1 1/2. 
Var uppe på rummet som jag delade med 3 andra framåt 19:30! Mycket smärtlindring blev de. Men jag fick en skål med Yoggi!! Satan så gott med lite mat.
Idag kom läkaren och talade o
 Att jag fick minsann åka hem, alla prover såg bra ut! 
Jag ska ta en tablett långtidsverkande morfin morgon och kväll och alvedon och en spruta i låret varje kväll i 6 dagar! Ja alltså jag ska ju göra detta själv 🙈 men jag ringde syrran som är undersköterska! Så ska strax ta den. 
Jag är öm och har fruktansvärt svårt att stå en längre stunder eller vara uppe. 
Jag hoppas att jag slipper hosta/nysningar eller att någon säger nått kul för skratta kan jag inte de heller. 
Här kommer lite bilder: 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Tack alla som peppat mig och skickat kramar/sms! Ni som har vart hos mig och som jag pratat i telefon med! ❤️❤️❤️
Sen mina barn och framförallt mannen som fick ta över allt här hemma. ( Fast nu vet du min gubbe vad mamman gör hemma 😂 ) 
Ha en fortsatt trevlig kväll!! Själv ska jag sitta uppe en stund. Sen sova. ❤️