Gott och Blandat!

God morgon! 
Andra dagen som jag gått upp tidigt och sen tagit mig ut på en morgonpromenad 🙃 alltså jag SKA kämpa! Fan att detta ska gå! Jag tänker INTE banta de är inte de det handlar om alls. Jag vill endast bli lite smidigare i kroppen! När jag har fått upp flåset igen så tar jag och sätter igång med gymmet! En sak i taget. Nä de med att banta, ta piller eller en massa shakes, äsch för de första kostar det mer än vad de smakar! Ska man hålla på livet ut med de? Nä jag gör som jag gjorde när jag slutade röka, jag bara la av och tillsatte inga hjälpmedel! Samma med detta, ska jag gå ner lite och bli någorlunda i kroppen så ska det ske UTAN några pulver mm! Sen ska andra inte bry sig om hur jag ser ut, utan detta gör jag enbart för mig själv! Jag VET att jag har gått upp sen jag slutade röka! Men de är inte pga mat, godis mm utan detta har lixom krupit fram ändå! Ja jag äter gottit men de gör jag på helgen! Man ska leva oxå! Denna hets om hur man ska se ut gör mig galen! Gamla tanter, gubbar som tror att dem ska se ut som barbies! Nä jag tänker att jag duger som jag är fast att jag vill bli smidigare! I mitt jobb är det mest på golvet man är med barnen och man ska kunna röra sig! 
(null)
Jag DUGER som jag är!! 
Nog om detta, jag är så glad!! I sommar så blir det sommarkurs i moheda!! Alltså så roligt det ska bli. Att få umgås med människor som har samma tro och syn på saker som jag! Kan sitta och prata och diskutera ihop utan att känna sig löjlig! ❤️🙏🏻 jag ska utvecklas mer! 
Helgen kommer bjuda på bröllop!! Syrran Amanda ska gifta sig 💒💝 hoppas att vädret ändras till det bättre! Nu visar det regn och mulet! Känner att mitt klädval blir lite smått kallt kanske! Ja ja vi får väl se. 
Lång dag att jobba idag, men imorgon är det onsdag och då slutar jag tidigt!! Sen ledigt på torsdag och jobb fredag! 
En timme kvar att slappa på sen tar vi tag i jobb!! 
Ha en fin dag! 
Här kommer lite bilder!! 
Vi ses när vi ses 👋🏻 
(null)
(null)
(null)
(null)