En helt sjukt grym kväll!

Alltså kvällen igår lördag var totalt  grym!! Så jäkla mycket folk, alla dansade och va glada! Drack och hade kul! Trevliga människor som kom och gjorde hela kvällen/natten till en av dem grymmaste. Musiken flödade i högtalarna och folk bara öste! Alltså jag blev så peppad, det är ganska många timmar som man står i baren och man häller upp den ena drinken efter den andre! Baren nästan tömdes! Men men härligt! 
(null)
Älskar mina jobb!! Då man är så social som jag är och har det behovet att få prata och träffa andra människor då är det tur att man har dem jobben man har! 
Jag hjälper till i baren för att jag tycker att de är sååååå kul! Jag står hellre på den sidan av baren än på den andre! Jag är inte mycket för att dricka, kan ha kul ändå! 
Att vara barnskötare det är ju mitt drömjobb, att få träffa dessa härliga barn och få vara deras trygghet när deras föräldrar arbeta! Det är ett stort ansvar och jag älskar de! Barnen blir så glada när man kommer och när man ta sig tid att leka eller bara få ge en kram! 
Men jag ska vara ärlig, idag är det inte mycket till mig! Har hjälpt till att städa på st3 och fixat iordning så gäster kan komma och äta! Somnade i soffan innan men har nu fixat iordning till morgondagen! Har nu lagt mig i sängen för att titta på en serie! 
(null)
Imorgon är det återigen måndag och träning 🏋🏽‍♀️ innan jobbet! Ska gå till vc och ta blodprov 🩸 för att kolla upp mitt sköldkörtel och se om jag ska hålla mig på samma nivå. 
(null)
Ser trött ut va?! Hahah ja ja en ny vecka och det ska bli kul att möta denna veckas utmaningar!  Ska hinna med en hel del!! 
Ha en underbar vecka och vi ses när vi ses! 👋🏻