Hur mår du?

Hur ofta stället du den frågan till någon i din närhet? 
Ja det kan vara en känslig fråga men jag tror nog att alla behöver få den. En fråga som kan skapa oro och som kan skapa glädje likaväl. 
När jag får den frågan så är jag ärlig! Mår jag dåligt så visar jag det! Jag är en känslomänniska som gråter när jag mår dåligt! Är jag arg så gråter jag! Är jag glad så kan glädjetårar komma! Tänk på att en människa ibland behöver få höra! 
Jag har precis fått reda på att min tonårstid behöver släppas på och att jag behöver släppa taget om en del saker! För att gå vidare så är det tvunget. 
Jag kommer att klara det, känner att jag är taggad på att bara gå släppa allt som har vart förr! Jag har en underbar mentor som jag kan lita på. 
Känner att pusselbitarna snart är på plats! I höst så går jag på min utbildning inom det mediala! Jag har gått ganska länge och lärt mig hantera vissa saker mm. Önskar att människor förstår att det är så viktigt med att lära känna sig själv och sin personliga utveckling. Jag har precis börjat älska mig själv och börjat älska min kropp och har accepterat hur jag ser ut! 
(null)

Det är nu när man lagt sig som det snurrar i huvudet av alla frågor och frågetecken ⁉️ 
Får sortera bort som inte jag behöver. Önskar att fler gjorde det så man slapp energitjyvar. 
Nä nu blir det sova imorgon blir det jobb hos dem bästa! Älskar alla dessa små individer ( småtrollen ) ♥️ dem som skänker mig en enorm glädje!! 
God natt vi ses när vi ses 👋🏻