Lördag förmiddag!!

Lördagen började med att ta tåget in till stan och fixa klorna! 
(null)
Blev svarta med glitter i! Sen efter det träffade jag tjejerna för en fika på espresso house! Deras underbara te och cheesecake!! Man dör så god! 
(null)
Älskar deras stora muggar! Ska nog se om jag kan få tag på sånna att dricka te i! Dem är helt underbara att dricka ur! 
Fick julklappar av både Tess och Marre! ♥️🙏🏻 alltså jag kände mig helt dum. Hade inte tänkt så långt. Men men vänta bara! 
Sen gick vi till woodoland 👌🏻 alltså VARFÖR har jag inte gått in i den affären innan?? Nu kommer jag åka dit oftare!! Alltså OMG!! Jag blev med nya kort! Råkade klicka hem en kortlek till via nätet som jag tittat på innan eller ja Tess har den och den är så vacker!  Men den jag köpte idag var denna: 
(null)
Fick kortet Pink dragon när jag drog ett! Jag ska använda den på min sida! Mannen min var oxå på shoppingtur medan jag satt och fikade, han har tydligen bestämt sig för att skämma bort sin fru ordentligt. Jag ska få 2 paket imorgon!! 🙈 
Sen har han vart och köpt ett litet mini biljardbord som vi har testat! 
(null)
Det är ju lite kul faktiskt. Dock förlorade jag då jag råkade skjuta i den svarta bollen!! 
Hade ju varit kul med ett riktigt bord men alltså de kostar ju lite mer... 😱
Ja jo jag bytte ut min näspärla till en näsring istället! Blev ju bra, tar väl tid att vänja sig vid de men jag gillade de! 
(null)
Ikväll blir det distans fest via nätet!! 😂🥂🍾 lite kul faktiskt! Visst de är roligare att ses irl men såhär får det bli ett tag till! Men vi har det kul på detta sätt oxå! 
Men nu tänkte jag koppla av en stund och vila skallen innan vi drar igång!
Puss och kram på er och vi ses när vi ses 👋🏻