I vanliga fall hade jag längtar!

Med risk för att låta som en hackig skiva, men fyyy vilken separations ångest jag har! Imorgon är dagen D här då jag ska säga hejdå till dom viktigaste och underbara små miniatyrer till vänner man har haft i 5 år! 
Samtidigt som jag är så stolt över dom och att dom är så redo för förskoleklass .
Detta är nämligen första gången i mitt liv som barnskötare som jag får uppleva detta. 
Men att varje dag i 5 år varit tillsammans, lekt, hittat på bus, tröstat, gett en vårdande kram, skrattat ihop med så tårarna trillat! 
Å helt plötsligt så är dom 5-6 år och är redo för skolan! 
Jag är en person som är väldigt omhändertagande och ger 200%  när jag är på jobbet! Jag ger av mig själv och är lite som en mamma 🙂jobbar heltid och är där 24/7! Ja jo men de känns som om man bara är hemma och äter och sover. 
Jag älskar verkligen mitt jobb och dessa underbara miniatyrer ❤️ dom får mig att känna mig hel och dom ger så mycket av sig själva! 
Dom är ärliga och ja ibland lite väl ärliga Hahhahah!! 😂🙈 
Berättelse om saker som man önskade inte kom på tal Hahah ja nä jag säger inget 😂😂 men de ger mig glädje och skratt! Dom felsäger ens namn, mamma, pappa går man heta eller Lindis har vart ett namn som har varit med ofta! 
I skrivande stund så trillar tårarna och jag är så tacksam över att just jag fått vara en del av deras liv i så många år! Att jag har varit någons förebild! Att just jag varit viktig för någon! 
Men jag kommer saknar deras kramar, skämt och leenden! Att man känt sig som en rockstjärna när man klivit innanför dörren & dom ropar ens namn. 
(null)
Älskar er alla fina!! Önskar dom all lycka till!! 
Till hösten väntas en ny grupp och nya äventyr och jag hoppas att vi alla tillsammans med mina kollegor kommer att få en underbar höst termin! 
❤️
Vi ses när vi ses 👋🏻 
Puss & kram