Allt går framåt....

Att man skriver blogg kan ge en ganska mycket pepp! Man får mejl av okända som inte känner en och ger peppande ord! Man får en kram bara sådär. 
Alltså jag skriver ju inte ut allt ur mitt liv då jag är en offentlig person i mitt jobb, vill inte att alla ska veta precis allt men det är skönt ibland att folk kan läsa min blogg och veta lite om hur jag mår, det är många som är inne och läser för jag ser ju statistiken! Jag trodde inte att jag skulle ha så många läsare då jag bara skriver alldagliga saker som händer i mitt liv! 
(null)
Jag är definitivt ingen spännande människa men ändå läser folk och reagerar! 
Jag är ju en social människa och jag älskar att vara bland mycket folk! Älskar mitt arbete med alla barnen. Alltså som jag skrivit innan dem ger så otroligt med kärlek, glädje! Det är ta mig tusan den bästa lönen. 
Visst behöver man pengar men alltså den lönen man får av dem är den bästa! 👌🏻
Känner mig lite starkare efter denna veckan men det är en bra bit kvar. Jag är inte stark och jag kämpar med min självkänsla. Utåt sett kanske jag verkar det men så är inte fallet. 
Men nog om detta!! Ikväll är det äntligen BM i moheda! 👍🏻🙏🏻 älskar dessa kvällar! Är bland underbara människor. ❤️
Imorgon har jag semester och vi ska hela familjen in till stan och spela shuffelboard mm och sen ut och äta på restaurang! 
Ska bli underbart. 
Ha en fortsatt bra torsdag kväll så kanske vi hörs snart igen!!
Tack för att just DU läser min blogg!! 
Finns det frågor/önskemål om vad ni skulle vilja läsa om så skicka ett inlägg!! 😍
Pussen och kramen 🤗