Mycket har hänt i mitt liv..

Alltså idag när jag var ute på min promenad så började jag tänka tillbaka på allt som har hänt i mitt liv på bara de senaste 3 åren. 
Jag har tagit tag i mitt liv med att äta hälsosammare, träna med div träningar! Jag mår så mycket bättre i min kropp och givetvis i min själ. Har gått på Bergsmeditation och hittat några steg närmre mig själv, har kunnat erkänna vissa saker för mig själv. 
Då jag förlorade mina 2 favoriter upp till andra sidan så knäckte de mig rejält 💔 det gjorde fruktansvärt ont och det gör det än! Men jag vet att dom finns hos oss! Kan känna de ibland. 
Jag hoppade på en utbildning, barnskötare! Jag? Jag menar hallo!! Jag skulle väl aldrig sätta mig i skolbänken ever, men vad skedde? Jo nu har jag bara fram tills den 18/6 sen är jag barnskötare. Älskar mitt yrke och alla barn! Detta jobb ger mig så mycket. 
Visst är det tufft ibland men det är den bästa tuffheten. 
Den 8:e december slutade jag att röka! Har rökt sen högstadiet och de är ju ett tag sedan 🙈 
Känns bra att inte vara en slav under ciggen mer! Jag känner mig pigg och kroppen känns fantastisk! Jag har belönat mig med en del saker har nu köpt en spinningcykel som jag börjat cykla med! 
(null)
Igår cyklade jag 2 mil på 61 min! Har dock fått ont i baken 😂🙈 måste inhandla ett par vadderade byxor!! 

Lördag idag och jag tänkte att jag skulle ta och städa en sväng innan slapp i soffan. Har tagit en morgonpromenad och handlat och ätit en god frukost. 
(null)
Och nu cyklar jag och ska cykla 2 mil innan jag nöjer mig!! 
Men hörrni ha en underbar lördag och se till varje minut och älska dig själv och livet!! ❤️